BEDRIJFSINFOPROMOTIES
IK WENS TE HURENIK WENS TE KOPENIK WENS TE VERHURENIK WENS TE VERKOPENIK WENS TE PUBLICERENDOMEIN DIRECTORYFAQ - VEELGESTELDE VRAGENVOORWAARDENCONTACTEER ONSVOLLEDIGE LIJST
ZOEK EEN DOMEIN


Waarom een beroep doen op domeinwinkel.be voor het publiceren van domeinnamen?
Elke dag bezoeken honderden geïnteresseerden onze website, op zoek naar een geschikte domeinnaam. Wij publiceren onze website via diverse reclamemedia (tijdschriften, vakbladen, banners). Bovendien verwijzen alle domeinnamen uit ons assortiment, na ingave op het internet, onmiddellijk naar onze website. Domeinwinkel.be is de eerste en mogelijk de enige website in Belgïe die op haar specifieke wijze gespecialiseerd is in het verhandelen van Nederlandstalige en Engelstalige .be-domeinnamen.
Elke licentiehouder van een Nederlandstalige of Engelstalige domeinnaam kan deze naam op onze website publiceren onder de vermelding "te koop" en of "te huur". De licentiehouder publiceert de domeinnaam voor een bepaalde periode op onze website en betaalt hiervoor € 25 (excl. BTW) per jaar. Alle geïnteresseerden in deze domeinnaam kunnen rechtstreeks via e-mail contact opnemen met de licentiehouder voor het kopen en of huren van de domeinnaam. De licentiehouder regelt alle formaliteiten met de geïnteresseerde. Bij verkoop of verhuur dient u uiteraard geen comissie te betalen aan ons. Indien u kiest voor deze optie, vul dan dit formulier in.

   
               
     
   hosting & webdesign by webservice-aerts.comô